TAVOITAMME ERISTYNEIMMÄTKIN YHTEISÖT

Toimitamme apua sinne, missä sitä tarvitaan

Menemme pidemmälle


Toimitamme apua maapallon kaikkein eristyneimmille yhteisöille, jotka ovat kohdanneet katastrofin aiheuttaman hävityksen.

Teemme tämän uskomattoman laajan vapaaehtoisverkostomme avulla. Avustustarvikkeemme pakataan huolellisesti käsin ennen kuin ne kuljetetaan ympäri maailman.

Pitkän koulutuksen läpikäyneet ShelterBoxin avustustiimiläiset venyvät äärimmilleen etsiessään katastrofien jälkeen kaikkein haavoittuvimpia ihmisiä ja varmistavat, ettei ketään ole unohdettu tai jätetty ilman apua. Tiimimme kulkevat jalan, veneillä, helikoptereilla ja jopa tuk-tukilla päästäkseen apua tarvitsevien luokse.

Työmme ei ole valmis ennen kuin tiedämme, että olemme toimittaneet oikeanlaiset avustustarvikkeet auttamaan ihmisiä rakentamaan heidän elämänsä uudelleen.

Avustustiimiläisemme eivät vain toimita tarvikkeita ja telttoja. He ovat myös yhteydessä ShelterBoxin tukijoihin ja ihmisiin, joita katastrofit ovat koskettaneet. Tukijat ovat tavallisia perheitä, jotka haluavat auttaa muita perheitä, jotka on heitetty epätavallisiin olosuhteisiin.

 

 

 

Olemme omistautuneet perheiden auttamiseen

Yhteistyö


Me emme vain tee nopeita päätöksiä; me teemme hyviä päätöksiä. Työskentelemme suoraan paikallisten yhteisöjen ja kumppaniorganisaatioiden kanssa varmistaaksemme, että toimitamme oikeanlaista apua oikeille ihmisille.

ShelterBoxilla on myös kansainvälinen maajaostojen verkosto sekä kansainvälisiä yhteistyökumppaneita. He jakavat uskomme maailmaan, jossa yksikään perhe ei jää ilman suojaa, kun katastrofi iskee ja tukevat meitä toteuttamaan tätä visiota. He tukevat meitä monessa eri muodossa; keräämällä varoja, toimimalla vapaaehtoisina ja toimittamalla apua juuri sinne, missä sitä tarvitaan.

Tätä yhteistyötä tehdään avustusprojektin joka vaiheessa. Tämä mahdollistaa meidän toimittaa apua joka mantereelle ja valita polun, mikä johtaa suoraan avuntarpeessa olevien perheiden luokse.

Ole mukana avustusprojekteissamme

Tule mukaan ShelterBoxin vapaaehtoiseksi