Avustusmuodot

ShelterBoxin apu sisältää olennaisia tarvikkeita ihmiset tarvitsevat elämiensä uudelleenrakentamiseen katastrofin jälkeen. Me testaamme ja arvioimme kaikki toimittamamme avustustarvikkeet keskustelemalla ja oppimailla perheiltä, jotka käyttävät niitä. Tämä antaa meille voimaa olla innovatiivisia ja jatkaa kehitystyötä.

Teltat


Kun perheet eivät pysty heti aloittamaan kotiensa uudelleen rakentamista, me toimitamme isoja, vankkoja telttoja, jotka kestävät äärimmäisiä sääolosuhteita ja lämpötiloja.

Kuten toimintamme, myös avustusvalikoimamme on mukautuva. Emme toimita vain yhdenlaisia telttoja, vaan useita erilaisia. Telttoja, joissa on eristyskerros ja liesi voidaan turvallisesti sijoittaa sisälle. Keskikokoisia telttoja, jotka mahtuvat myös ahtaisiin tiloihin sekä telttoja, jotka kestävät useampia vuosia, jos on tarpeen. Meiltä löytyy kaikenlaiset teltat.

shelterbox icon

Kotien uudelleenrakentaminen

Suryan tarina

Rakennusmateriaalit


ShelterKittimme sisältävät valikoiman kestäviä työkaluja ja materiaaleja, jotka räätälöidään sopimaan kunkin yhteisön tarpeisiin.

Lähettämämme työkalut ja materiaalit ovat niitä välttämättömiä tarvikkeita, joita perheet tarvitsevat aloittaessaan kotiensa uudelleenrakentamisen; vahvoista pressuista, puumateriaaliin, aaltopeltiin ja jopa irtoseinäkkeisiin.

Työkaluvalikoimamme auttaa kaikessa kivimurskan raivaamisesta suojien rakentamiseen ja jopa viljan istuttamiseen.

ShelterBoxien sisällä toimitamme myös pieniä työkalusetteja, joita voidaan käyttää kalusteiden rakentamiseen, polttopuiden pilkkomiseen ja pieniin korjaustöihin.

Valo


Aurinkolamppumme kestävät jopa 16 tuntia yhdellä latauksella. Ne ovat kevyitä ja kelluvat vedessä ja ovat helppoja kuljettaa mukana kaikissa tilanteissa.

Sen lisäksi että aurinkolamput valaisevat pimeitä ja vaarallisia polkuja, ne myös auttavat perheitä laittamaan ruokaa ja lapsia tekemään läksyjä sen jälkeen, kun on tullut pimeää. Ne auttavat luomaan turvallisen ympäristön, jossa ihmiset voivat hoitaa päivittäisiä rutiinejaan.

shelterbox icon

Vaikutamme ihmisten elämiin

Enochin ja Maryn tarina

Lämpö


Peitot, makuualustat ja patjat antavat perheille lämpöä ja mukavuutta katastrofin keskellä.

Näitä yksinkertaisia tarvikkeita voidaan käyttää monella eri tavalla; pedeistä huoneen jakajiin ja niiden avulla voidaan suojasta tehdä koti.

Vesi


Kun katastrofi tuhoaa ympäristön ja pakottaa perheet jättämään kotinsa, voi olla vaikeaa löytää turvallista, puhdasta vettä.

Toimittamalla perheille vesikanistereita ja puhdistuslaitteet tulee juotavasta vedestä yksi huoli vähemmän.

shelterbox icon

Luomme parempaa tulevaisuutta

Moammarin perheen tarina

Ruoka


Yhteiset perheateriat luovat perustan arkielämälle.

Toimittamalla keittiösetin, mikä sisältää valikoiman kestäviä keittiötarvikkeita, perheet voivat viettää aikaa yhdessä. He voivat syödä aterioita, mitkä antavat sekä ravintoa että normaaliuden tunteen.

Koulutus


Kun luonnonkatastrofit tuhoavat rakennuksia ja perheet pakenevat, lasten koulunkäynti usein keskeytyy.

Kouluboximme sisältävät opettajan tarvikkeet oppituntien pitämiseen missä tahansa, missä on tilaa oppimiselle.

Nerokas käsin veivaamalla ladattava radio mahdollistaa opetusohjelmien kuuntelemisen, kun taas liitutaulumaalin avulla voi tehdä liitutaulun mille pinnalle tahansa.

Yksilöllisten aktiviteettipakettien kautta lapset saavat jotain omaa ja välineitä ilmaista tunteitaan silloin, kun heidän koko maailmansa on kääntynyt päälaelleen.d