Katastrofin jälkeen

Suojateltta on enemmän kuin katto pään päällä - se on koti

UUSIEN PERUSTUKSIEN LUOMINEN


Suojateltta on enemmän kuin vain katto – se on koti. Se on perusta elämälle, perheille ja yhteisöille.

Kun katastrofi ryöstää ihmisiltä heidän kotinsa, me emme voi heilauttaa taikasauvaa ja korvata kaikkea sitä, mikä on menetetty, mutta me voimme auttaa luomaan jotain uutta. Voimme antaa ihmisille työkaluja aloittaa toipumisprosessi.

Sinun avullasi toimitamme suojatelttoja, jotka suojaavat polttavalta kuumuudelta, kylmältä, vaarallisilta eläimiltä, sairauksilta ja monelta muulta. Suojateltta antaa paikan, jossa perheillä on omaa yksityisyyttä ja missä he voivat tuntea olevansa turvassa ja yhdessä.

 

Kun ihmiset joutuvat kriisin keskelle, ei ole enää mitään normaalia. Mutta kunnollinen laadukas suoja voi katkaista kaaoksen. Se antaa tilan, jossa voi parantaa fyysisiä ja psyykkisiä traumoja. Se antaa myös juuret, jotka voivat mennä paljon syvemmälle kuin tavallisen teltan kiinnitystappi.

Teidän apunne on ihmeellistä. Teidän apunne muuttaa yksinkertaisia tavaroita, kuten teltat ja pressut välineiksi, joilla muutetaan ihmisten elämiä.

“Siitä lähtien, kun ShelterBox aloitti toimintansa vuonna 2000, teidän avullanne olemme toimittaneet hätäapusuojia yli miljoonalle ihmiselle. Miljoona ihmistä, joilla ei ole ainoastaan suoja, vaan myös paikka jota kutsua kodiksi.”

Alf Evans, ShelterBoxin Operaatiopäällikkö

Sinä voit vaikuttaa


Sinä voit auttaa kotien uudelleenrakentamisessa ja vaikuttaa ihmisten elämiin

LAHJOITA