Toimitamme suojia, tuemme jälleenrakentamista

Räätälöimme tukemme kyläkuntien jälleenrakentamiseen

Jälleenrakentaminen


Me toimitamme välttämättömiä tarvikkeita, joita ihmiset tarvitsevat aloittaakseen elämänsä uudelleen rakentamisen katastrofin jälkeen.

Jokainen katastrofi on erilainen, ja niin on myös jokainen yhteisö. Emme usko siihen, että sama apu sopii kaikille ja siksi teemme tarkat arvioinnit toimittaaksemme juuri sellaista apua, mikä antaa ihmiselle toivoa ja voimia muuttaa ja vaikuttaa heidän omaan elämäänsä.

Me toimitamme apua ShelterBoxien ja ShelterKitien muodossa. Vankka vihreä ShelterBox sisältää perhekokoisen teltan, mikä on erityisesti suunniteltu kestämään erilaisia olosuhteita ja antamaan ihmisille tilapäistä suojaa, kunnes he pystyvät aloittamaan kotiensa uudelleen rakentamisen. ShelterKit:it sisältävät pressuja sekä tärkeitä työkaluja, joita perheet tarvitsevat aloittaakseen kotiensa korjaamisen ja jälleenrakentamisen.

Eikä tässä ole kaikki. Me tiedämme, että koti on paljon enemmän kuin tiiliä ja laastia tai pressuja ja teltan keppejä. Kittimme ja Boximme sisältävät tarvikkeita, jotka auttavat muuttamaan suojan kodiksi, kuten keittiötarvikkeita, aurinkokennolamppuja ja puuhakasseja lapsille. .

Me testaamme ja arvioimme kaiken toimittamamme avun keskustelemalla avun saaneiden perheiden kanssa ja oppimalla heiltä. Tämä kannustaa meitä olemaan kekseliäitä ja jatkamaan kehitystyötä.

Kodin luominen on prosessi, mikä tarvitsee aikaa ja me tuemme perheitä pääsemään tämän prosessin alkuun.

Dave Ray, ShelterBoxin Operaatio Koordinaattori

Shelterbox


Vahvat vihreät ShelterBoxit on suunniteltu auttamaan ihmisiä, jotka ovat menettäneet kaiken. Boxit on täynnä käytännöllisiä työkaluja ja tarvikkeita joka päiväiseen elämään.

Jokainen Boxi sisältää perhekokoisen teltan, mikä suojaa ihmisiä erilaisissa olosuhteissa ja antaa turvallisen tilan, jossa toipua fyysisistä ja psyykkisistä traumoista.

Boxin sisältö vaihtelee katastrofin ja ilmaston mukaan, mutta tarvikkeet, kuten aurinkolamput, veden säilytys- ja puhdistustarvikkeet, lämpöpeitot ja keittiötarvikkeet auttavat aloittaamaan kodin luomisprosessin.

 

ShelterKitit


ShelterKitit sisältävät valikoiman materiaaleja; työkalusetin, köysiä, kiinnitystarvikkeita ja vahvaa telttakangasta, joita voidaan käyttää hätäsuojien rakentamiseen, vaurioituneiden rakennusten korjaamiseen sekä uusien kotien perustojen rakentamiseen.

Räätälöimme kittien sisällöt sopimaan yhteisön tarpeisiin ja sijaintiin. Joskus ne sisältävät aaltopeltiä kestävien kattojen tekemiseen tai jopa seinäkkeitä ja patjoja tekemään varastoista asuttavia – mitä tahansa auttamaan ihmisiä selviämään katastrofista.

ShelterKitit eivät sisällä ainoastaan työkaluja ja materiaaleja. Riippuen tilanteesta, lisäämme usein myös muita tarvikkeita, kuten aurinkolamppuja, patjoja  ja vesikanistereita auttamaan ihmisiä palaamaan mahdollisimman pian normaaliin elämään.

 

Haluatko tietää lisää?

ShelterBoxin esittely